Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Πλούταρχος - Ιακώβου μαζί στο εξωτερικό

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Ιακώβου τα έδωσαν όλα στο εξωτερικό. Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά η Μαρία Ιακώβου, όπου βρέθηκε για σειρά συναυλιών δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο.

Η τραγουδίστρια ταξίδεψε για πρώτη φορά σε Τορόντο, Ατλάντικ Σίτι, Μόντρεαλ, Σικάγο, Foxwoods, Λος Αντζελες, όπου πραγματοποιήθηκαν οι έξι sold out εμφανίσεις.

Μάλιστα, η ελληνική ομογένεια έδειξε απλόχερα την αγάπη της στην ταλαντούχα ερμηνεύτρια τραγουδώντας μαζί της τις επιτυχίες της «Μαύρα Μεσάνυχτα», «Πάλι δεν είσαι εδώ», «Για σένα ανασαίνω», αλλά και το νέο της τραγούδι «Πάντα κρατάει λίγο», που ήδη έχει ξεχωρίσει.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού η Μαρία Ιακώβου συνάντησε στο Λος Αντζελες την καλή της φίλη Χριστίνα Αλούπη, που διαμένει μόνιμα εκεί, ενώ μαζί έκαναν βόλτες στους δρόμους του L.A. και στην περίφημη Hollywood Boulevard, αλλά και στο Μadame Tussauds.

Το ίδιο βράδυ στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η εμφάνιση βρέθηκαν και οι ηθοποιοί Αλέξης Γεωργούλης και Χρήστος Βασιλόπουλος.

Οπως δήλωσε η ίδια στην «Espresso»: «Ηταν μια συγκλονιστική εμπειρία αυτό το ταξίδι! Ευχαριστώ τον Γιάννη Πλούταρχο για την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ δίπλα του σε αυτή την περιοδεία. Η ελληνική ομογένεια ήταν μια μεγάλη αγκαλιά».

Οσο για τα επόμενα σχέδια της Μαρίας Ιακώβου, το φετινό καλοκαίρι θα εμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του εμφανίσεων σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου