Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

H πιο καυτή γυναίκα στον κόσμο ανακηρύχθηκε η Μπαρ Ρεφαέλι

Η ομορφιά όταν αναγνωρίζεται, και μάλιστα με τίτλους, δημιουργεί ενθουσιασμό ακόμα και στα τοπ μόντελ! Ετσι τουλάχιστον αντέδρασε η Μπαρ Ρεφαέλι όταν έμαθε ότι ανακηρύχθηκε η πρώτη στη λίστα του περιοδικού «Maxim» με τις 100 πιο καυτές γυναίκες του 2012.

Είναι η πρώτη φορά που στην επιλογή συμμετείχαν και οι αναγνώστες του ανδρικού περιοδικού, με αποτέλεσμα η επιλογή της Ρεφαέλι να αποκτά μεγαλύτερο… λαϊκό έρεισμα!

Ωστόσο, αυτό το άνοιγμα του θεσμού σε πιο μαζικές διεργασίες είχε και τα παρατράγουδά του. Στη θέση 69, οι αναγνώστες του Maxim, προφανώς με περίσσιο χιούμορ, κατέταξαν τον Αμερικανό κωμικό Στέφεν Κόλμπερτ που ασχολείται με την πολιτική σάτιρα!

«Είμαι τόσο χαρούμενη για την τιμή να είμαι το Νο 1 στη λίστα MaximHot100! Σας ευχαριστώ!» ήταν το μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter η Ρεφαέλι.

Στη δεύτερη θέση της λίστας ακολουθεί η Ολίβα Μαν. Στην τρίτη θέση, από την πέμπτη όπου βρισκόταν πέρυσι, «σκαρφάλωσε» η Μίλα Κούνις. Κατέλαβε έτσι τη θέση που είχε η Κέιτι Πέρι, η οποία διολίσθησε κατά μία θέση και είναι πλέον τέταρτη.

Οσο για την Ολίβια Γουάιλντ, εκτοξεύτηκε στην πέμπτη θέση από την 15η όπου βρισκόταν. Η πρώτη δεκάδα ολοκληρώνεται με τις Τζένιφερ Λόρενς, Εμα Στόουν, Μέγκαν Φοξ, Μάλιν Ακερμαν και Αντριάν Παλίκι. Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία της Πίπα Μίντλετον, αδερφής της δούκισσας του Κέιμπριτζ, στην 81η θέση, αλλά και της Μαρίας Μενούνος στην 64η.

Οσο για την είσοδο του Κόλμπερτ, ο διευθυντής του περιοδικού, Νταν Μπόβα, εξηγεί ότι αν και το περιοδικό έκανε διαδικτυακά προτάσεις για τη λίστα, αποδέχθηκε και προτάσεις του αναγνωστικού κοινού, για να αποφευχθούν καταγγελίες του παρελθόντος για αποκλεισμούς.

«Εξάλλου, όπως λένε, η δημοκρατία δεν είναι εύκολη υπόθεση» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μπόβα. Αναφερόμενος στην ανάδειξη της Ρεφαέλι στο Νο 1 της λίστας, ο διευθυντής του «Maxim» σχολίασε ότι είναι ένδειξη του διεθνούς στάτους που έχει αποκτήσει το περιοδικό τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου