Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Reuters: ο Κωτσόβολος βάζει ενισχυμένα ρολά,πολυεθνικές προετοιμάζονται γαι καταστάσεις Αργεντινής στην Ελλάδα

Διεθνή Media και πάσης φύσεως αναλυτές συνεχίζουν τη συγγραφή σεναρίων για την προοπτική εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και για την επόμενη μέρα τόσο για τη χώρα μας όσο και για την υπόλοιπη Ευρώπη. Το Reuters σε τελευταίο δημοσίευμά του προβλέπει σκηνικό Αργεντινής στην Ελλάδα, με πλιάτσικο σε καταστήματα και κοινωνική εξέγερση.
Σύμφωνα με το Reuters, μία σειρά πολυεθνικών εταιρειών με καταστήματα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα...

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Η ομορφότερη έφηβη των ΗΠΑ είναι Ελληνίδα [ΦΩΤΟ]

Η χρονιά των Ελληνίδων φαίνεται πως είναι η φετινή, καθώς μετά την Τουλίσα Κοντόσταυλος που ψηφίστηκε από βρετανικό περιοδικό ως η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη και την Εύα Καϊλή που ψηφίστηκε ως η ομορφότερη πολιτικός της Ευρώπης, ακόμη μια Ελληνίδα, εξελέγη ως η ομορφότερη, αυτή τη φορά στις ΗΠΑ.
Η 17χρονη[ΦΩΤΟ] Ελεάνα Φρανγκέδη, Ελληνίδα 3ης γενιάς που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φλόριντα, εξελέγη Miss Teen USA για το 2012.
Πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε με το στέμμα της Miss Teen στο ετήσιο γκαλά απονομής υποτροφιών που δίνονται σε Ελληνοαμερικανούς φοιτητές, όπου, δήλωσε για ακόμη μια φορά πόσο υπερήφανη είναι για την καταγωγή της, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία της για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.






Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Αναισθησιολόγος μόλυνε 56 γυναίκες με ηπατίτιδα C.

Εξετάσεις που έγιναν, επιβεβαίωσαν ότι ο ιός από τον οποίο προσβλήθηκαν οι γυναίκες, ταίριαζε απόλυτα με το DNA του γιατρού.

Πιστεύεται ότι ο ιός μεταδόθηκε από μολυσμένες σύριγγες μιας και ο κατηγορούμενος ήταν εθισμένος σε ναρκωτικά. Ο γιατρός εργαζόταν σε κλινική αμβλώσεων στο Κόμπουργκ της Μελβούρνης.Πάνω από το 50% των ασθενών που έχουν προσβληθεί από τον ιό της ηπατίτιδας C, είναι φορείς του ιού και έξι μήνες αργότερα.Στο δικαστήριο της Μελβούρνης συνεχίζεται η δίκη του αναισθησιολόγου Τζέiμς Λάθαμ Πίτερς, ο οποίος βαρύνεται με 168 κατηγορίες για τη μόλυνση 56 γυναικών με τον ιό της ηπατίτιδας C.

Η Mazda και η Alfa Romeo θα κατασκευάσουν κοινό πισωκίνητο roadster

H Mazda και η Fiat ανακοίνωσαν σήμερα, ότι υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας ώστε να κατασκευάσουν από κοινού, ένα νέο roadster για την Mazda και την Alfa Romeo, το οποίο θα βασίζεται πάνω στην πισωκίνητη πλατφόρμα της επόμενης γενιάς του Mazda MX-5....
Τα δύο αυτοκίνητα θα διαφέρουν στιλιστικά και θα φοράνε διαφορετικούς κινητήρες ανάλογα με την μάρκα. Ωστόσο, η κατασκευή και των δύο, θα γίνεται στο εργοστάσιο της Mazda στη Χιροσίμα της Ιαπωνίας, με τη παραγωγή τους να ξεκινά από το 2015.

Η τελική συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2012 με τις δύο εταιρίες, να συμφωνούν να συζητήσουν για περαιτέρω ευκαιρίες συνεργασίας στην Ευρώπη. Αναλυτικές δηλώσεις των δύο CEO των εταιριών μπορείς να βρεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί, με τον CEO της Mazda, Takashi Yamanouchi, να δηλώνει ότι η κίνηση αυτή είναι το πρώτο βήμα συνεργασίας της Mazda με άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, ενώ ο CEO της Fiat, Sergio Marchionne, δήλωσε ότι η συμφωνία αυτή είναι η απόδειξη ότι το Fiat Group θέλει να κάνει την Alfa Romeo παγκόσμια μάρκα.

Παγώνουν μέχρι και τις εκλογές οι κατεδαφίσεις αυθαιρετέτων.

Τέλος οι κατεδαφίσεις αυθαίρετων μέχρι και τις εκλογές.Δηλαδή πολύ απλά μέχρι και την ημέρα των εκλογών ακόμη και αν έχει εκδοθεί απόφαση κατεδαφίσεις άμεσα εκτελεστέα ,δεν πρόκειται να γίνει.

Παρά τις περιορισμένες αρμοδιότητες της υπηρεσιακής κυβέρνησης, το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία, τη διατήρηση, τη διαφύλαξη και τη σωστή διαχείριση του περιβάλλοντος σε όλα τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι τις εκλογές, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δοθεί σε ό,τι αφορά τη θαλάσσια κληρονομιά της χώρας συμπεριλαμβανομένων των υποθαλάσσιων και των παράκτιων περιοχών.
Παράλληλα, όπως τόνιζαν οι ίδιοι κύκλοι, το ΥΠΕΚΑ είναι υποχρεωμένο να παγώσει τις κατεδαφίσεις των αυθαιρέτων, μέχρι τη διενέργεια των εκλογών 2012, αρμοδιότητα για την οποία είναι συνυπεύθυνοι και άλλοι φορείς, ενώ παράλληλα προωθούνται συγκεκριμένα προεδρικά διατάγματα που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο στο Συμβούλιο της Επικρατείας, τα οποία ωστόσο χρειάζονται έγκριση από τον πρωθυπουργό και το Υπουργικό Συμβούλιο.

Το ράλλυ Ακρόπολις αύριο στα Μέγαρα

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η Τροχαία στο δήμο Μεγάρων την Κυριακή με αφορμή τη διεξαγωγή του 58ου Ράλλυ Ακρόπολις.

Από τις 15:30-21:30 θα διακοπεί η κυκλοφορία και θα απαγορεύεται η στάση και στάθμευση στους εξής δρόμους:

-Γερανείων, στο τμήμα της μεταξύ του βόρειου παράδρομου της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου μέχρι τη θέση «Γαλήνη».

-Φιλελλήνων, Παναγίτσας και Βαρδουσίων, σε όλο το μήκος τους μέχρι την συμβολή τους με την οδό Γερανείων, εξαιρουμένων των μόνιμων κατοίκων.

Οι απαγορεύσεις δεν ισχύουν για τα συμμετέχοντα στον αγώνα οχήματα, καθώς και για τα οχήματα που έχουν διαπιστεύσεις.

Στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ βουλευτές και δήμαρχοι

Αυστηρούς ελέγχους αρχίζει το ΣΔΟΕ που έχει βάλει στο στόχαστρο το «πόθεν έσχες» περίπου 500 προσώπων από τον χώρο του δημόσιου βίου με μεγάλη περιουσία, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται πρώην υπουργοί, βουλευτές, αιρετοί άρχοντες αλλά και διατελέσαντες ως επικεφαλής κρατικών οργανισμών και επιχειρήσεων. Η έρευνα περιλαμβάνει και έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα συμβόλαια αγοραπωλησιών, στα σκάφη αναψυχής και στις δραστηριότητες εταιριών όπου μετέχουν σαν μέλη οι ελεγχόμενοι ή και συγγενικά τους πρόσωπα.
Σύμφωνα με πληροφορίες για τις κινήσεις αυτές ενημέρωσε προχθές τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζανιά, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, κ. Διώτης.
Οι έλεγχοι αυτές «τρέχουν» παράλληλα με τις διαταχθείσες από τον οικονομικό εισαγγελέα έρευνες του ΣΔΟΕ για υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη (Ζήμενς, υποβρύχια κλπ), προκειμένου να αποκαλυφθεί τυχόν εμπλοκή και πολιτικών προσώπων.
«Δεν είναι μόνο ο Άκης» αναφέρουν με νόημα ανώτατα στελέχη του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, υπονοώντας πως οι έρευνες θα συνεχιστούν προς πάσα κατεύθυνση και όχι μόνο σε έναν πολιτικό χώρο, έστω και αν τα πρόσωπα αυτά δεν σχετίζονται με καταγγελίες ή μεγάλες υποθέσεις διαφθοράς ή φοροδιαφυγής που έχουν ήδη αποκαλυφθεί.

Οι υποψηφιότητες των Mad Video Music Awards

Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2012 BY VODAFONE, ο μεγαλύτερος μουσικός θεσμός, έρχεται για 9η συνεχή χρονιά και φέτος ανταποκρίνεται στην πιο δυναμική παγκόσμια τάση: την Ελλάδα.

H απονομή των MAD VIDEO MUSIC AWARDS που διοργανώνεται από το MAD με τη χορηγία της VODAFONE, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίζονται οι υποψήφιοι είναι 17 και είναι οι ακόλουθες:
VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
• VIDEO CLIP MAD GREEKZ
• VIDEO CLIP POP
• VIDEO CLIP DANCE
• VIDEO CLIP ROCK
• VIDEO CLIP HIP HOP / URBAN
• VIDEO CLIP ALTERNATIVE
• ΝΤΟΥΕΤΟ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
• SEXY VIDEO CLIP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
• FASHION ICON ΣΕ VIDEO CLIP
• ΣΤΙΧΟΣ – ΑΤΑΚΑ
• MAD RADIO 106.2 TRACK OF THE YEAR
• ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
• ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΣ
• ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
• ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ
• ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Τα ονόματα που πρωτοστατούν είναι οι Δέσποινα Βανδή, Σάκης Ρουβάς,Μιχάλης Χατζηγιάννης, Stan, Vegas, Πάνος Κιάμος, Ελένη Φουρέιρα και πολλά ακόμα αγαπημένα σας συγκροτήματα και αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Ποιοι θα κερδίσουν; Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σας!

Δείτε το βίντεο

Χωρίς τους άντρες τους σήμερα οι πρωινές εκπομπές!

Ο Χρήστος Φερεντίνος σήμερα το πρωί δεν εμφανίστηκε καν στο Πρωινό του ΑΝΤ1, αλλά μη μου αγχώνεστε, δεν έχει παρθεί καμιά απόφαση για το μέλλον του στην εκπομπή.

Απλά λόγω της στάσης εργασίας που έχει κηρύξει η ΕΣΗΕΑ, ο παρουσιαστής είπε πού να τρέχει και να φεύγει άρον, άρον, οπότε πήγε κατευθείαν στη Γενική Συνέλευση της ένωσης.

Ο Γιώργος Λιάγκας από την άλλη και η Σάσα Σταμάτη που είναι επίσης μέλη της ΕΣΗΕΑ εμφανίστηκαν στην εκπομπή και στις 10:30 μας ενημέρωσαν ότι δε θα συνεχίσουν.

«Εγώ και η Σταμάτη δε θα συνεχίσουμε γιατί η ΕΣΗΕΑ στις 11:00 έχει τη γενική της συνέλευση και θα πάμε να συμμετάσχουμε», είπε ο Γ. Λιάγκας.

Ασχολίαστη αφήνουμε την ατάκα της Φαίης: «Δηλαδή θα πάτε αλήθεια»;

Eurovision 2012: Δείτε την Ελλάδα στον ημιτελικό. Βίντεο

Ελλάδα- «Aphrodisiac». Ερμηνεύτρια: Ελευθερία Ελευθερίου. Μουσική και Στίχοι: Δημήτρης Στάσσου, Mikaela Stenström και Dajana Lööf. Με το μπλε της θάλασσας , τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και το κοχύλι στο φόντο, η εκπρόσωπός μας στον διαγωνισμό τραγούδησε το «Aphrodisiac» εκτελώντας άψογα την χορογραφία και προτάσσοντας την φωνή και τα κάλλη της, που δεν κρύβονταν από το σέξι κοντό φόρεμά της.

Η εμφάνιση της Ελλάδας χειροκροτήθηκε θερμά, ενώ η Ελευθερία χαιρέτισε το κοινό της Ευρώπης με το γνωστό πλατύ της χαμόγελο στο τέλος του τραγουδιού!

Συρτάκι like a maniac χόρεψε η ελληνική αποστολή το «Crystal Hall», με την Ελευθερία Ελευθερίου και τους χορευτές της να τα δίνουν όλα στη σκηνή του α’ ημιτελικού της Eurovision!


Ο Κίτσος και η Τασούλα "ξαναχτύπησαν" με νέα διαφήμιση!

Το φοβερό ζευγάρι ξαναχτυπά με νέα διαφήμιση. Αυτήν την φορά το ζευγάρι ερωτοτροπεί μέσα στον αχυρώνα!

Το σενάριο θέλει το ζευγάρι να ερωτοτροπέι μέσα στα άχυρα με την ατάκα της Τασούλας προς τον Κίτσο: "Μ'αρέσει ο άντρας να έχει τον έλεγχο και τον Κίτσο να της δείχνει πραγματικά ότι τον έχει. Μετά το "TRAGIC" που έγινε ατάκα ακόμα και μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και το τραγούδι "Αμπάρες" που έγινε ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ της εποχής, οι πρωταγωνιστές της γνωστής διαφήμισης κινητής τηλεφωνίας Κίτσος και Τασούλα ξαναχτύπησαν.


Πώς σχολίασε η Μενεγάκη το μουστάκι του Μουτσινά; Βίντεο

Ο Νίκος Μουτσινάς εδώ και λίγες ημέρες έχει αλλάξει εμφάνιση και η Ελένη Μενεγάκη τρόμαξε να τον γνωρίσει με το μουστάκι που άφησε.

Η Ελένη είπε πως «τον είδα και δεν μπορώ να το πιστέψω. Κάποιος ρόλος θα είναι. Ήταν σαν..λαχαναγορίτης. Δεν του πήγαινε αυτό το μουστάκι».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πρόσθεσε «σαν μπετατζής ξεχασμένος στον τέταρτο όροφο είναι».

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας «δεν είναι ο Νίκος μου. Δεν είναι ο Νίκος που ξέρω .Είναι άλλος κύριος. Όταν δεν έχεις μαλλιά στο κεφάλι είναι ωραίο να βλέπεις γένια και μουστάκια; Το μουστάκι τον μεγαλώνει πολύ. Του δίνει πολλά χρόνια».

Μέχρι και στη μητέρα Μουτσινά απευθύνθηκε η Ελένη «και η μάνα του θα του πει δεν είσαι ο γιος μου. Ποιός είσαι»;

Πλούταρχος - Ιακώβου μαζί στο εξωτερικό

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Ιακώβου τα έδωσαν όλα στο εξωτερικό. Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά η Μαρία Ιακώβου, όπου βρέθηκε για σειρά συναυλιών δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο.

Η τραγουδίστρια ταξίδεψε για πρώτη φορά σε Τορόντο, Ατλάντικ Σίτι, Μόντρεαλ, Σικάγο, Foxwoods, Λος Αντζελες, όπου πραγματοποιήθηκαν οι έξι sold out εμφανίσεις.

Μάλιστα, η ελληνική ομογένεια έδειξε απλόχερα την αγάπη της στην ταλαντούχα ερμηνεύτρια τραγουδώντας μαζί της τις επιτυχίες της «Μαύρα Μεσάνυχτα», «Πάλι δεν είσαι εδώ», «Για σένα ανασαίνω», αλλά και το νέο της τραγούδι «Πάντα κρατάει λίγο», που ήδη έχει ξεχωρίσει.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού η Μαρία Ιακώβου συνάντησε στο Λος Αντζελες την καλή της φίλη Χριστίνα Αλούπη, που διαμένει μόνιμα εκεί, ενώ μαζί έκαναν βόλτες στους δρόμους του L.A. και στην περίφημη Hollywood Boulevard, αλλά και στο Μadame Tussauds.

Το ίδιο βράδυ στον χώρο όπου πραγματοποιήθηκε η εμφάνιση βρέθηκαν και οι ηθοποιοί Αλέξης Γεωργούλης και Χρήστος Βασιλόπουλος.

Οπως δήλωσε η ίδια στην «Espresso»: «Ηταν μια συγκλονιστική εμπειρία αυτό το ταξίδι! Ευχαριστώ τον Γιάννη Πλούταρχο για την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ δίπλα του σε αυτή την περιοδεία. Η ελληνική ομογένεια ήταν μια μεγάλη αγκαλιά».

Οσο για τα επόμενα σχέδια της Μαρίας Ιακώβου, το φετινό καλοκαίρι θα εμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του εμφανίσεων σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

H πιο καυτή γυναίκα στον κόσμο ανακηρύχθηκε η Μπαρ Ρεφαέλι

Η ομορφιά όταν αναγνωρίζεται, και μάλιστα με τίτλους, δημιουργεί ενθουσιασμό ακόμα και στα τοπ μόντελ! Ετσι τουλάχιστον αντέδρασε η Μπαρ Ρεφαέλι όταν έμαθε ότι ανακηρύχθηκε η πρώτη στη λίστα του περιοδικού «Maxim» με τις 100 πιο καυτές γυναίκες του 2012.

Είναι η πρώτη φορά που στην επιλογή συμμετείχαν και οι αναγνώστες του ανδρικού περιοδικού, με αποτέλεσμα η επιλογή της Ρεφαέλι να αποκτά μεγαλύτερο… λαϊκό έρεισμα!

Ωστόσο, αυτό το άνοιγμα του θεσμού σε πιο μαζικές διεργασίες είχε και τα παρατράγουδά του. Στη θέση 69, οι αναγνώστες του Maxim, προφανώς με περίσσιο χιούμορ, κατέταξαν τον Αμερικανό κωμικό Στέφεν Κόλμπερτ που ασχολείται με την πολιτική σάτιρα!

«Είμαι τόσο χαρούμενη για την τιμή να είμαι το Νο 1 στη λίστα MaximHot100! Σας ευχαριστώ!» ήταν το μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter η Ρεφαέλι.

Στη δεύτερη θέση της λίστας ακολουθεί η Ολίβα Μαν. Στην τρίτη θέση, από την πέμπτη όπου βρισκόταν πέρυσι, «σκαρφάλωσε» η Μίλα Κούνις. Κατέλαβε έτσι τη θέση που είχε η Κέιτι Πέρι, η οποία διολίσθησε κατά μία θέση και είναι πλέον τέταρτη.

Οσο για την Ολίβια Γουάιλντ, εκτοξεύτηκε στην πέμπτη θέση από την 15η όπου βρισκόταν. Η πρώτη δεκάδα ολοκληρώνεται με τις Τζένιφερ Λόρενς, Εμα Στόουν, Μέγκαν Φοξ, Μάλιν Ακερμαν και Αντριάν Παλίκι. Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία της Πίπα Μίντλετον, αδερφής της δούκισσας του Κέιμπριτζ, στην 81η θέση, αλλά και της Μαρίας Μενούνος στην 64η.

Οσο για την είσοδο του Κόλμπερτ, ο διευθυντής του περιοδικού, Νταν Μπόβα, εξηγεί ότι αν και το περιοδικό έκανε διαδικτυακά προτάσεις για τη λίστα, αποδέχθηκε και προτάσεις του αναγνωστικού κοινού, για να αποφευχθούν καταγγελίες του παρελθόντος για αποκλεισμούς.

«Εξάλλου, όπως λένε, η δημοκρατία δεν είναι εύκολη υπόθεση» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μπόβα. Αναφερόμενος στην ανάδειξη της Ρεφαέλι στο Νο 1 της λίστας, ο διευθυντής του «Maxim» σχολίασε ότι είναι ένδειξη του διεθνούς στάτους που έχει αποκτήσει το περιοδικό τα τελευταία χρόνια.

Ξανά έγκυος η Gisele;

Το δεύτερο της παιδί φαίνεται πως περιμένει η Gisele από τον σύζυγο της, Tom Brady.

Από το πρωί, τα δημοσιεύματα που θέλουν ξανά έγκυο την βραζιλιάνα καλλονή, έχουν πάρει φωτιά!

Ειδικά τα βραζιλιάνικα sites, υποστηρίζουν πως η 31χρονη Gisele έχει αποκαλύψει το ευχάριστο μυστικό της στην οικογένεια και μερικούς πολύ στενούς της φίλους, μιας και δεν θέλει ακόμα να μαθευτεί.

Και δεν είναι μόνο τα tabloids που το υποστηρίζουν αυτό, αλλά και πολλά άτομα από το χώρο της μόδας, που λένε πως κάτι καλό τρέχει με την βραζιλιάνα καλλονή.

Ο λόγος; ντύνοντας την ώστε να δώσει το παρόν σε διάφορα events, παρατήρησαν πολλές… αλλαγές στο σώμα της.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Gisele διανύει μόλις τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο δεν αναμένεται να το επιβεβαιώσει άμεσα!

Πάντως η καλλονή έχει επανειλημμένα δηλώσει την επιθυμία της να κάνει μεγάλη οικογένεια, και απ΄ότι φαίνεται έχει αρχίσει σιγά σιγά να γίνεται πραγματικότητα!

Αυτοκτόνησε 60χρονος σε πάρκο στο Περιστέρι

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να δώσει ένας 60χρονος, σε πάρκο στο Περιστέρι, στην περιοχή Τσαλαβούτα.

Το πτώμα του αυτόχειρα εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Τα αίτια που οδήγησαν τον 60χρονο αυτόχειρα στην αυτοκτονία δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και οι έρευνες τις Αστυνομίας συνεχίζονται.

Οι αρχές αποκλείουν, προς το παρόν, το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ένας 40χρονος χάρισε ζωή με τον θάνατό του σε έξι συνανθρώπους του

Εφυγε από τη ζωή και με τον θάνατό του χάρισε ελπίδα και χαμόγελο σε έξι συνανθρώπους του σε Ελλάδα και Γερμανία. Ο λόγος για έναν 40χρονο άνδρα από την Κρήτη που πριν από τέσσερις ημέρες υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο άτυχος άνδρας έχασε τη μάχη με τον θάνατο, αλλά ταυτόχρονα πρόσφερε νέα ζωή σε έξι συνανθρώπους του που περίμεναν καρτερικά για ένα μόσχευμα.

Συγκεκριμένα, μόλις διαπιστώθηκε ο εγκεφαλικός του θάνατος, ο πατέρας και τα αδέρφια του 40χρονου, παρά τον μεγάλο πόνο και τη στενοχώρια τους, βρήκαν το κουράγιο και τη δύναμη να δωρίσουν τα όργανά του.

Αμέσως μόλις ελήφθη η πραγματικά συγκινητική απόφαση των στενών συγγενών, στήθηκε αερογέφυρα ζωής με τον συντονισμό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ και τα χειρουργεία του νοσοκομείου.

Η διαδικασία της αερομεταφοράς των οργάνων του άτυχου 40χρονου σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Γερμανίας διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες.

Η καρδιά του θανόντα μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, το ήπαρ και ο ένας νεφρός στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ ο άλλος νεφρός του 40χρονου μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών.

Την ίδια στιγμή, Γερμανοί γιατροί έφτασαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με τζετ από το Μόναχο και παρέλαβαν τους δύο πνεύμονες, αφού στην Ελλάδα δεν πραγματοποιούνται μεταμοσχεύσεις πνευμόνων.

Ανθυπασπιστής βίασε 16χρονο αγόρι

Σάλο έχει προκαλέσει στην μοίρα ΓΕΑ στο ΥΕΘΑ η σύλληψη 34χρονου ανθυπασπιστή για βιασμό 16χρονου αγοριού!

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο ανθυπασπιστής γνώρισε τον ανήλικο μέσω ιστοσελίδας και πριν λίγες ημέρες κατόρθωσε να τον πείσει να πάει στο σπίτι του στη Παλλήνη. Εκεί έγινε ο βιασμός, τον οποίο κατήγγειλε στην αστυνομία ο πατέρας του 16χρονου.

Ο ανθυπασπιστής ανακρίνεται από την αστυνομία ενώ στο σπίτι του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Συμβουλές για τέλειο μαύρισμα

Όσο ο καιρός «ανοίγει» τόσο θα κάνουμε την ηλιοθεραπεία και τα μπανάκια μας. Ήρθε η ώρα να μάθεις πώς θα αποκτήσεις το σοκολά χρώμα που τόσο ονειρεύεσαι!

1. Τουλάχιστον 20 με 30 λεπτά πριν απλώσεις την κορμάρα σου στον ήλιο, φρόντισε να έχεις απλώσει το αντηλιακό ώστε να απορροφηθεί.

2. Απέφυγε την ηλιοθεραπεία μεταξύ 11:00 και 16:00, οπότε και οι ακτίνες του ήλιου είναι κάθετες και καίνε περισσότερο.
Να θυμάσαι πως μπορείς να μαυρίσεις ακόμα και όταν έχει συννεφιά, αλλά και ότι το μαύρισμα δεν θέλει κόπο, αλλά... τρόπο (και χρόνο).

3. Ανανέωσε το αντηλιακό σου κάθε δύο ώρες ή μετά από την βουτιά ή το παιχνίδι στην αμμουδιά.
Επίσης, χρησιμοποίησε αντηλιακό ακόμα κι αν έχεις «αράξει» κάτω από ομπρέλα.

4. Όσο ο ήλιος κάνει την δουλειά του στο κορμί σου, καλό θα είναι να προστατεύεις τα μάτια σου με γυαλιά ή καπέλο.

5. «Tόνωσε» τον οργανισμό σου με φυσικούς χυμούς, αλλά και τροφές με κόκκινο ή πορτοκαλί χρώμα (π.χ. ντομάτες, καρότα, ροδάκινα) που περιέχουν βιταμίνη C και Β-καροτένιο, ουσίες που βοηθούν στο μαύρισμα.

6. Για να αποφύγεις κοκκινίλες και εγκαύματα, την πρώτη μέρα έκθεσής σου στον ήλιο δεν πρέπει να κάτσεις περισσότερο από 15 λεπτά (αν έχεις ανοιχτά χρώματα) και 30 (αν έχεις σκούρα).

Σε περίπτωση που την «πατήσεις» φτιάξε μία μάσκα ανακούφισης, χρησιμοποιώντας 1 κουταλάκι αλόη σε τζελ και 1 κουταλιά γιαούρτι, την οποία θα απλώσεις εκεί που κάηκες και θα την αφαιρέσεις με δροσερό νερό, ύστερα από 20 λεπτά.

7. Αφού μαυρίσεις, θα πρέπει να το… διατηρήσεις!
Μην παραλείπεις, λοιπόν, να βάζεις ενυδατική κρέμα 1 – 2 φορές την μέρα!

Π. Ν. Αιγαίου: Αυτοψία στο λιμάνι Ρόδου για τη βίζα εισόδου σε τούρκους υπηκόους

Ευρεία συνάντηση εργασίας, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη, του δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά, του αστυνομικού διευθυντή Αδάμ Δαλάκα και εκπροσώπους του Λιμεναρχείου, του Τελωνείου και της Αρχαιολογίας, πραγματοποιήθηκε χθες στο λιμάνι της Ρόδου, με σκοπό να αναζητηθούν οι απαιτούμενοι χώροι και οι αντίστοιχες υποδομές, ώστε το συντομότερο δυνατόν να ξεκινήσει η διαδικασία χορήγησης βίζας στους τούρκους υπηκόους που θα επιλέξουν να επισκεφθούν το νησί για 15 ημέρες.

Ανάλογη συνάντηση και προετοιμασία έγινε και για το λιμάνι της Κω, ενώ οι νέες διαδικασίες θα εφαρμοστούν και στα αεροδρόμια των δύο νησιών, με την προοπτική να ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα.

Μετά τη σχετική έγκριση από την αρμόδια Διεύθυνση Εφαρμογής της Συνθήκης Σένγκεν, κρίθηκε επιβεβλημένη η επιτάχυνση των διαδικασιών για τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών, με τον περιφερειάρχη να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι με τη συμβολή όλων των εμπλεκομένων φορέων θα ολοκληρωθούν οι εργασίες και παρεμβάσεις. Προς την κατεύθυνση αυτή θα συμβάλλει και η ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα θα καλύψει και άλλα νησιά του βορείου Αιγαίου και συγκεκριμένα τη Χίο, Σάμο και τη Μυτιλήνη.

Η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους και όσες συμμετέχουν στις εξετάσεις. Εύχομαι ο μόχθος σας όλη τη χρονιά να έχει αποτέλεσμα και να αποδώσει την ώρα που θα είστε μόνοι σας αντιμέτωποι με το γραπτό σας.

Όμως, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αυτό που μας κρατά σαν κοινωνία είναι ότι αν και θα είστε μόνοι σας εκείνη τη στιγμή, το σίγουρο είναι ότι μαζί σας θα είναι η οικογένεια σας και οι καθηγητές σας σε ό,τι και αν σας επιφυλάσσει το μέλλον.

Να είστε καλά, καλή δύναμη σε όλες και όλους.»

Ο Ακης έχει λίστα με αυτούς που «τα πήραν»

Ονόματα πολιτικών, επιχειρηματιών, δημοσιογράφων και δικαστικών περιλαμβάνονται στις σελίδες των σημειώσεων που κρατούσε ο πρώην υπουργός καθώς και ονόματα πρώην Πρωθυπουργών.

Το σοβαρότερο είναι οι υπαινιγμοί του κ. Τσοχατζόπουλου ότι θα μιλήσει, όταν το κρίνει ο ίδιος και θα αποκαλύψει τα ονόματα εκείνων που είναι αποδέκτες του μαύρου πολιτικού χρήματος.

Υψηλού πολιτικού ενδιαφέροντος είναι η αναφορά που κάνει ο Ακης Τσοχατζόπουλος στο όνομα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, δείχνει ευχαριστημένος από την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία και απευθυνόμενος σε κάποιον «Μίλτο» γράφει :

«Απολογητικός για το παρελθόν! Έφυγε ο ΓΑΠ....Δεν χρωστάει σε κανέναν τίποτα. Απελευθερώθηκε! Δεν θα κατέβει ξανά για βουλευτής. Θέλει να βοηθήσει να ακυρωθεί η αδικία που σου έγινε!» Στη συνέχεια της ίδιας σελίδας γράφει: «Αλλαγή κλίματος. Σε αυτό μόνο μπορεί να βοηθήσει, έχει αρχίσει ήδη» και προσθέτει : «Ζήτησε από Πεπόνη για τον Αντρίκο (CDS), από του ίδιου πρωθυπουργού επιθυμία και δεν κάνει τίποτα».

Στο ίδιο ημερολόγιο κάνει αναφορές και στον λιβανέζο επιχειρηματία Τζορτζ Χάλαγκ, γνωστό από τη δεκαετία του '90 για την εμπλοκή του ονόματός του στην αγορά της «ροζ βίλας» του Ανδρέα Παπανδρέου στην Εκάλη αλλά και από την εμπλοκή του σε παλιότερα σκάνδαλα οπλικών συστημάτων.

Επίμονες και συχνές αναφορές γίνονται στον εξ απορρήτων του Άκη Τσοχατζόπουλου, πρώην γενικό διευθυντή εξοπλισμών του υπουργείου Αμυνας Γιάννη Σμπώκο, από τον οποίο ζητά επίμονα να του δώσει 1 εκ. ευρώ που του χρωστάει. Χαρακτηριστική είναι μάλιστα μία συγκεκριμένη αναφορά στο όνομα του Γιώργου Παπανδρέου «Μετά από εβδομάδες και μήνες κοροϊδίας, που έψαχνες για διάφορες λύσεις «μεταφοράς», δεν μου έστειλες τίποτε! Και εγώ όμως έχω μάθει ότι εσύ καθάρισες με τον ίδιο τον Γ.Α.Π!», γράφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος , χωρίς ωστόσο να έχει προκύψει κάποια εμπλοκή του πρώην Πρωθυπουργού.

Με αγωνία αναμένονται, πάντως, νέες αποκαλύψεις για γνωστά ονόματα της εγχώριας σκηνής αφού, όπως όλα δείχνουν, ο πρώην υπουργός κρατούσε αναλυτικές σημειώσεις με ονόματα και γεγονότα για όλα τα θέματα που διαχειριζόταν.

Το νέο σέξι λουκ της Κρυσταλλίας-Όχι πια κοκκινομάλλα [βίντεο]

Φουλ στην ελληνική φύση είναι το νέο βιντεοκλίπ των Otherview για το σινγκλ See you Again. Αν και εκεί που επικεντρώνονται τα βλέμματα είναι στο νέο λουκ της Κρυσταλλίας, εξίσου σεξί ως καστανή με αφέλειες. Τόσο καινούργιο που δεν υπάρχουν καν φωτό της ακόμη.

Η πιο ανερχόμενη τραγουδίστρια των τελευταίων χρόνων αποχαιρετά το σήμα κατατεθέν ροζ χρώμα στα μαλλιά της και υποδέχεται το καλοκαίρι με καινούργιο βιντεοκλίπ και εντελώς ανανεωμένη εμφάνιση.

Κάτι που, υπό κανονικές συνθήκες, δεν αποτελεί είδηση. Αλλά η Κρυστάλλια έχει τόσο μεγάλο φαν κλαμπ που δικαιολογεί την εξαίρεση.


Επιβάτης «καμικάζι» απειλούσε πως έχει εμφυτεύσει βόμβα στο σώμα της

Μία Γαλλίδα επιβάτης της πτήσης της εταιρείας US Airways από το Παρίσι στη Σαρλότ (νοτιοανατολικές ΗΠΑ), προσπάθησε να καταλάβει το αεροσκάφος υπό την απειλή... εμφυτευμένης βόμβας στο σώμα της.


Η επιβάτης, η οποία υποστήριζε πως της έχει εμφυτευθεί βόμβα στο σώμα, συνελήφθη σήμερα μετά την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους Μπόινγκ 767,στο Μπάνγκορ της Πολιτείας Μέιν, όπου υποχρεώθηκε να αλλάξει προληπτικά πορεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου της επιτροπής Εσωτερικής Ασφάλειας Πίτερ Κίνγκ, η συλληφθείσα η οποία ταξίδευε μόνη και χωρίς καμία αποσκευή έδωσε ένα σημείωμα σε μέλος του πληρώματος, το οποίο έγραφε πως έχει τοποθετημένο χειρουργικά στο σώμα της εκρηκτικό μηχανισμό.

Μόλις έγινε γνωστή η αεροπειρατεία, δύο μαχητικά αεροσκάφη απογειώθηκαν και συνόδευαν το αεροσκάφος καθ' όλη την διάρκεια της επιχείρησης.

Μετά από τις στιγμές τρόμου και πανικού που έζησαν οι 179 επιβάτες και το εννεαμελές πλήρωμα η επίδοξη αεροπειρατεία της Γαλλίδας «καμικάζι» έληξε με την αναγκαστική προσγείωση του αεροσκάφους στο Μπαγκόρ και την σύλληψη της.

Στον διάδρομο προσγείωσης περίμενε η αστυνομία όπου διαπίστωσε μετά την έρευνα πως δεν υπήρχαν εμφυτευμένα εκρηκτικά στο σώμα της γυναίκας.

Τα Ζώδια Σήμερα 23 Μαΐου 2012

Τα Ζώδια Σήμερα 23 Μαΐου 2012Κριός
21/3-20/4
Κάποια πράγματα θα σε εκνευρίσουν σήμερα, αγαπητέ Κριέ, και κυρίως θα σε αναστατώσει το γεγονός ότι η εξέλιξη των πραγμάτων οφείλεται κυρίως σε δικές σου λανθασμένες κινήσεις. Φρόντισε να μην αφήσεις τα νεύρα να σε παρασύρουν, γιατί έτσι θα χαλάσεις ολόκληρη την ημέρα σου. Συγκεντρώσου και πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να ολοκληρώσεις όσα έχεις να κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις μέσα στη σχέση σου. Δώσε έναν αέρα ανανέωσης ή βάλε τέλος σε όσες καταστάσεις σε έχουν κουράσει και σου βγάζουν την αρνητική σου πλευρά. Πάντως, είναι καιρός να κάνεις κάτι. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, απόψε βγες με καλούς φίλους και άφησε το άγχος και την πίεση μακριά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις με φίλους και συνεργάτες. Τα νεύρα δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Στα οικονομικά σου, ξεκίνα από εκκρεμότητες του παρελθόντος και τελείωνε μια και καλή με κάποια νομικά ή φορολογικά θέματα, που έχεις παραμελήσει.


Ταύρος
21/4-20/5
Κάθε σου κίνηση σήμερα θα είναι επιτυχημένη, αγαπητέ Ταύρε. Η διάθεσή σου είναι καλή και μάλιστα έχεις τη διάθεση να ασχοληθείς και με τον εαυτό σου, γεγονός που θα σου φτιάξει ακόμα περισσότερο το κέφι. Με τον Ερμή για τελευταία ημέρα στο ζώδιό σου να σε ευνοεί, απλώς σκέψου τι θέλεις και διεκδίκησέ το.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, όλα πηγαίνουν καλά στη σχέση σου και μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα, με συζήτηση και διάλογο. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά, η σημερινή βραδιά σου χαρίζει την πιθανότητα μιας ενδιαφέρουσας γνωριμίας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου οι υποχρεώσεις είναι πολλές και αυτό σε γεμίζει άγχος και πίεση, φίλε Ταύρε. Όμως, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, θα καταφέρεις όσα έχεις στο μυαλό σου και δεν θα πελαγώσεις άδικα. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Μην παρασυρθείς από επιπόλαιες κινήσεις.

Δίδυμοι21/5-21/6
Αρκετά προβληματισμένο σε βρίσκει η σημερινή μέρα, αγαπητέ Δίδυμε και θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, για να μην κάνεις λάθος στις αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις. Οι ικανότητές σου είναι τέτοιες που δεν πρέπει να φοβάσαι τίποτα. Άλλωστε, θα δεις πως και οι δικοί σου άνθρωποι είναι εκεί, για να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις και θα νιώσεις ικανοποίηση από τη σχέση σου. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, σύντομα θα σε πλησιάσει κάποιο άτομο, που θα σε ενδιαφέρει πραγματικά. Μέχρι τότε, μην απομονώνεσαι και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η μελαγχολία θα σε κυριεύσει και δεν θα νιώσεις καθόλου καλά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα ή να σκεφτείς γύρω από συνεργασίες, που θα σε ωφελήσουν στα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου είναι κάπως στάσιμα, αλλά σύντομα θα εξελιχθούν και πάλι υπέρ σου. Αρκεί βέβαια να βάλεις και εσύ το χεράκι σου για να τα διατηρήσεις σε καλά επίπεδα.

Καρκίνος
22/6-22/7
Αγαπητέ Καρκίνε, μείνε σήμερα προγραμματισμένος και μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου, όποιο εμπόδιο κι αν παρουσιαστεί μπροστά σου. Όλα κινούνται υπέρ σου. Γενικά αυτή η περίοδος θα σε ανταμείψει για όλες τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα, γι’ αυτό να είσαι σε ετοιμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, καλύτερα να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση να πλησιάσεις το ταίρι σου και να του δείξεις το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σου. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, διανύεις μια περίοδο που η γοητεία σου είναι στα ύψη! Βγες λοιπόν έξω, φλέρταρε και ερωτεύσου ελεύθερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά, φίλε Καρκίνε, και νέες συνεργασίες θα έρθουν να δώσουν μια ακόμα ώθηση στην καριέρα σου. Τακτοποίησε οικονομικές εκκρεμότητες ή νομικές υποθέσεις, για να κινηθείς με μεγαλύτερη χαλαρότητα τις επόμενες ημέρες.

Λέων
23/7-23/8
Φίλε Λέων, καλό είναι σήμερα να σε οδηγήσει η λογική και όχι το συναίσθημα. Μπορεί κάποιες καταστάσεις να καθυστερούν, αλλά η ανυπομονησία μόνο σε λάθη θα σε οδηγήσει. Μείνε λοιπόν συγκεντρωμένος, γιατί θα παρουσιαστούν μοναδικές ευκαιρίες, που αν η κρίση σου είναι θολωμένη, δεν θα καταφέρεις να τις διακρίνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, θα δεις τα πράγματα να καλυτερεύουν και να μένουν πίσω κάποια προβλήματα, που σε απασχολούσαν στη σχέση σου. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, βγες με καλούς φίλους και πέρνα όσο πιο χαλαρά γίνεται. Όταν είσαι καλά, τα φλερτ σου χτυπάνε την πόρτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αγαπητέ Λέοντα, πηγαίνει πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κάποιες συνεργασίες ή προτάσεις θα σου δώσουν νέες προοπτικές και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Τα οικονομικά σου θέλουν έλεγχο, γιατί το τελευταίο διάστημα έχεις παρασυρθεί σε έξοδα.

Παρθένος
24/8-22/9
Η ανυπομονησία δεν θα σε ωφελήσει σε τίποτα σήμερα, αγαπητέ Παρθένε. Δείξε εξυπνάδα και ηρεμία και κυρίως μην παρασύρεσαι από κάποια λόγια ή κινήσεις του παρασκηνίου, που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Στην πραγματικότητα, όλα κινούνται υπέρ σου, αλλά χρειάζονται το χρόνο τους. Κάνε υπομονή λοιπόν και μη δυσανασχετείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, μίλα με επιχειρήματα στο ταίρι σου για όσα δεν σου αρέσουν και μην υποχωρείς. Οι λύσεις θα βρεθούν, αν είσαι ειλικρινής και τίμιος στις κουβέντες σου και δεν κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου. Για εσένα που έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, σύντομα θα προκύψει μια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα προκύψει σήμερα και μην κάνεις πίσω σε τίποτα, φίλε Παρθένε. Όλα εξελίσσονται πολύ θετικά για εσένα και οι ιδέες σου, ακόμη μία φορά, εντυπωσιάζουν τον περίγυρο σου. Ακόμα και τα οικονομικά σου, με λίγη προσοχή, μπορούν να πάρουν τα πάνω τους.

Ζυγός
23/9-22/10
Αγαπητέ Ζυγέ, όταν κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου, το μόνο που καταφέρνεις είναι να καθυστερείς τις υποθέσεις σου. Σήμερα είναι καλό να δεις ξεκάθαρα τις καταστάσεις γύρω σου και να μην κάνεις πίσω, από ανασφάλεια ή φόβο. Μπορείς να πετύχεις τα πάντα, αρκεί να πάρεις κάποια στιγμή κι ένα ρίσκο και μην ακολουθείς συνεχώς την πεπατημένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, μίλα με το σύντροφό σου. Μόνο έτσι θα βελτιώσεις τα σημεία που σε δυσαρεστούν στη σχέση σου. Ούτε εδώ θα σε ωφελήσει η αναβολή. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, το σύμπαν δουλεύει για να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Αξιοποίησε την εύνοια του πλανητικού σκηνικού και βάλε κι εσύ το χεράκι σου, για να έχεις άμεσα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, δείξε μεγάλη προσοχή στα άτομα που σε περιβάλλουν και σε όσα τους εκμυστηρεύεσαι. Μην ανοίγεσαι και μην προκαλείς. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Απόφυγε τα άσκοπα έξοδα, όσο περισσότερο γίνεται.

Σκορπιός
23/10-22/11
Η σημερινή Τετάρτη σε βρίσκει σε πολύ καλή φόρμα, αγαπητέ Σκορπιέ. Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου, για να τακτοποιήσεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις και μην υποχωρήσεις μπροστά στις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τις σημερινές όψεις του Ποσειδώνα με τον Ήλιο και την Σελήνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, ο ερωτισμός σου βγαίνει αβίαστα. Πέρνα όμορφα με το ταίρι σου ή, αν είσαι αδέσμευτος, άσε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που επιθυμείς. Διώξε την ανασφάλεια και ζήσε τον έρωτα, χωρίς αναστολές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, η δουλειά σου πηγαίνει περίφημα και κάθε δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί, αν δείξεις εγκράτεια και προνοητικότητα. Αλλά ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες κωλυσιεργίες μην αποθαρρύνεσαι, γιατί σύντομα θα κινηθούν όλα όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και, αν αποφύγεις τα οικονομικά ρίσκα, θα είσαι σύντομα σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

Τοξότης
23/11-21/12
Ενώ γνωρίζεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις και ποιές κινήσεις είναι προς όφελός σου, αγαπητέ Τοξότη, η ανασφάλεια που σε κυριεύει δεν σε αφήνει να προχωρήσεις σε πράξεις. Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπεράσεις αυτές τις φοβίες και να κινηθείς δυναμικά, για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Μην αφήσεις το άγχος και τα νεύρα να δημιουργήσουν πρόβλημα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου χρειάζονται προσοχή, φίλε Τοξότη, και κυρίως ηρεμία, γιατί σήμερα είναι πιθανές κάποιες εντάσεις και παρεξηγήσεις με τον άνθρωπό σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, άνοιξε τα μάτια σου και θα διαπιστώσεις ότι ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον, που και εσένα σε γοητεύει, έχει άλλες επιδιώξεις από το άτομό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Τοξότης, θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες όμως θα πρέπει να ληφθούν μετά από πολύ σκέψη, γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε παγίδες. Άσε τις πολλές αλλαγές για άλλη στιγμή και επικεντρώσου στο οικονομικό πλάνο, που ακόμα έχει πληγές από το παρελθόν.

Αιγόκερως
22/12-19/1
Είναι μια πολύ καλή περίοδος αυτή που διανύεις, αγαπητέ Αιγόκερε, και σύντομα θα δεις τις θετικές εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ, είναι να αρπάξεις κάθε ευκαιρία και να προωθήσεις τα σχέδια που κάνεις εδώ και καιρό. Πάντως, η διάθεσή σου είναι καλύτερη κι αυτό σε κάνει ανίκητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Αιγόκερε, δείξε μεγαλύτερη κατανόηση αλλά και ενδιαφέρον προς το σύντροφό σου και θα δεις πως όλα θα φτιάξουν. Είναι στο χέρι σου να νιώσεις καλύτερα, ειδικά αν είσαι αδέσμευτος, καθώς οι προσκλήσεις που θα δεχτείς αυτό το βράδυ θα σε ενθουσιάσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, καλό είναι να σκεφτείς πολύ σοβαρά πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Είναι κρίσιμη κάθε σου κίνηση, γι’ αυτό μην φέρεσαι επιπόλαια. Στα οικονομικά σου, τακτοποίησε εκκρεμότητες του παρελθόντος, για να μην αγχώνεσαι.

Υδροχόος
20/1-19/2
Η σημερινή μέρα θα σε βρει μπλεγμένο σε ένα σωρό υποθέσεις και αρκετά προβληματισμένο για το πώς να κινηθείς, αγαπητέ Υδροχόε. Απόφυγε τις υπερβολές και φρόντισε τα βήματά σου να είναι μετρημένα. Ένα τη φορά και όχι όλα μαζεμένα. Έτσι, θα μπορέσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα, που σε αυτή τη φάση σου είναι απαραίτητο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα ο σύντροφός σου χρειάζεται τη βοήθειά σου, φίλε Υδροχόε. Φρόντισε να είσαι εκεί, για να του την προσφέρεις. Εσύ που είσαι χωρίς ταίρι, να ξέρεις πως η αποψινή βραδιά είναι κατάλληλη για φλερτ. Μην την αφήσεις να πάει χαμένη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και θα δεις πως όσα σκέφτεσαι εξελίσσονται υπέρ σου. Μην αρνηθείς κάποιες νέες συνεργασίες, γιατί μπορεί να σου βγουν σε πολύ καλό. Τα οικονομικά σου, σε έχουν αγχώσει αρκετά. Βρες τρόπους να καλύψεις χρέη που σε βασανίζουν.

Ιχθείς
20/2,20/3
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα κινείσαι σε λεπτές ισορροπίες και θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά λόγω των, ταυτόχρονα, θετικών και αρνητικών επιρροών, που δέχεσαι από τις όψεις που πραγματοποιεί ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας με τον Ήλιο και την Σελήνη και σε επηρεάζει άμεσα. Από τη μία δεν πρέπει να αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να φύγουν μέσα από τα χέρια σου χωρίς να κάνεις κάτι, απ’ την άλλη δεν πρέπει να παρασυρθείς σε παγίδες και να κάνεις λάθος εκτιμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, η σημερινή Τετάρτη σε γεμίζει ερωτισμό και σε κάνει ακαταμάχητο προς τον σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς να περιμένετε χαρούμενες ειδήσεις από ένα πρόσωπο που έχετε γνωρίσει το τελευταίο διάστημα και σας έχει γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, συγκεντρώσου σε όσα έχεις να τελειώσεις και μην αφήσεις τις υποθέσεις των άλλων να σε αποσυντονίσουν, φίλε Ιχθύ. Προσοχή στα χρήματα που ξοδεύεις, γιατί είναι πολύ εύκολο να βγεις από τον προγραμματισμό σου.

Πλάκωσαν στο ξύλο τον Θανάση Πλεύρη!

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Εκτός από οργισμένα στελέχη της νεολαίας του ΛΑΟΣ, πλέον ο Θανάσης Πλεύρης έχει να αντιμετωπίσει και τους αντιεξουσιαστές, που του επιτέθηκαν πριν λίγο στα δικαστήρια της Ευελπίδων....

Ο ίδιος βρισκόταν μαζί με συνεργάτη του στα δικαστήρια, καθώς δίκαζε υπόθεση.

Ο Θ. Πλεύρης μιλώντας στο enikos.gr για το περιστατικό ανέφερε:

"Είχα πάει στα δικαστήρια για να δικάσω υπόθεση και δεχθήκαμε επίθεση με το συνεργάτη μου από 20 αναρχικούς που μας επιτέθηκαν και μας χτύπησαν. Εμείς αμυνθήκαμε και υπήρξε ανταλλαγή χτυπημάτων. Καθ’ολη τη διάρκεια φώναζαν: «Κωλοφασίστα τώρα που θα έρθουμε στην εξουσία, θα δεις τι θα πάθεις». Καταγγείλαμε το περιστατικό, αλλά οι δράστες είχαν τραπεί σε φυγή."

ΤΑ ΛΟΥΣΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ: 41.500 ευρώ σε 15 ημέρες σπατάλησε η Βίκυ Σταμάτη!

Πού τα "έφαγε" η... "βλαχάρα";

Υπερπολυτελείς αγορές στην Αθήνα και στη Ρώμη φέρεται να έχει κάνει η κυρία Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, το καλοκαίρι του 2003, όπως προκύπτουν από στοιχεία της δικογραφίας που έχουν στα χέρια τους οι δικαστικές αρχές....

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Εθνος» η Βίκυ Σταμάτη εμφανίζεται να διατηρεί πιστωτική κάρτα στην ελβετική τράπεζα UBS, με πιστωτικό όριο 50.000 ελβετικά φράγκα, μέσω της οποίας φέρεται να κάνει πανάκριβες αγορές σε Αθήνα και Ρώμη το καλοκαίρι του 2003.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από την αναλυτική κατάσταση του λογαριασμού της, η κυρία Σταμάτη ξόδεψε σε διάστημα 15 ημερών 32 000 ευρώ με αγορές σε υπερπολυτελή καταστήματα ρούχων και αξεσουάρ σε Κολωνάκι, Κηφισιά και Ρώμη.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα, φέρεται να έχει ξοδέψει για τη διαμονή της σε ξενοδοχείο της Ρώμης, στις 10 Ιουλίου, 1.160,50 ευρώ.

Επιπλέον, ανάμεσα στα χιλιάδες έγγραφα που κατασχέθηκαν στα γραφεία του πρώην υπουργού βρέθηκαν, όπως προκύπτει, αποδείξεις και παραστατικά λογαριασμών από το υπερπολυτελές ξενοδoχείο Four Seasons, στο Παρίσι, στο οποίο έγινε η γαμήλια τελετή του ζεύγους και αποτέλεσε την πέτρα του σκανδάλου για το πολιτικό προφίλ του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Στα χέρια του ανακριτή βρίσκονται επίσης έγγραφα του υποκαταστήματος της Τράπεζας UBS της Γενεύης, που αφορούν στην κίνηση των λογαριασμών που διατηρούσε η Βίκυ Σταμάτη στο όνομά της για το διάστημα 2006-2009.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Νέος δίσκος του Michael Jackson!

Στις 18 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ με τίτλο "Bad 25"....

To 25 παραπέμπει στην 25η επέτειο από την νίκη του original τραγουδιού Bad στα βραβεία Grammy. Ομως, το "Βad" σε αυτό το δίσκο θα κυκλοφορήσει με νέα μουσική!

Στο άλμπουμ θα συμπεριλαμβάνονται τραγούδια και demo από τον κατάλογο του διάσημου τραγουδιστή και τα οποία δεν έχουν κοπεί, όπως είχε γίνει με τα original, θα είναι ολόκληρα!

Μαζί με το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει και ένα DVD που δεν έχει δει ποτέ το φως της δημσοιότητας. Πρόκειται για την συναυλία του Jackson στο Wembley Stadium του Λονδίνου, το 1987, για τον πρίγκιπα Charles και τη Lady Diana, την οποία παρακολούθησαν 72 χιλιάδες άνθρωποι.

Το βίντεο αυτό υπήρχε στα αρχεία του τραγουδιστή και ήταν το μοναδικό αντίτυπο. Ο Jackson το είχε για προσωπική του χρήση. Τώρα, βέβαια, θα το δουν οι πάντες!

Εξόργισε τους Κρητικούς η "αποκάλυψη" Χήτου περί αυτονομίας του νησιού [ΒΙΝΤΕΟ]

Με μεγάλη σιγουρία αναφέρεται ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Χήτος στους ευσεβείς πόθους των Κρητικών, οι οποίοι, όπως τονίζει είναι "η ανεξαρτητοποίηση της Κρήτης"....

Στην διάρκεια συνέντευξης του, με φόντο ένα πανό για την Βόρεια Ήπειρο, ο κ. Χήτος δηλώνει-ειδικά στο 4'30- με περίσσιο θράσος και άγνοια ότι άπό την εμπειρία του "ως ρεπόρτερ του Αντέννα σε όσα θέματα έχω κάνει για την Κρήτη, ξέρω ότι ευσεβής πόθος των Κρητικών είναι η ανεξαρτησία της Κρήτης"..

Να έρθει και εδώ ο κ. Χήτος να μας τους δείξει τους συγκεκριμένους Κρητικούς ...Και να μας πει αν έχει μεταφέρει την πεποίθηση του αυτή και στον πρόεδρο του κόμματος του , τον κ. Πάνο Καμμένο.

Τον έσκισε ο Καρατζαφέρης τον Άδωνι [ΒΙΝΤΕΟ]

Όλη η εκπομπή

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ήταν καλεσμένος του Γιώργου Τράγκα, στην εκπομπή "Χωρίς Αναισθητικό". Μόνο που ο Τράγκας έπαιξε αποσπάσματα από τον "ιερό πόλεμο κατά των προδοτών" που έχει ξεκινήσει ο Καρατζαφέρης κατά των πρώην στελεχών του ΛΑΟΣ, με πρώτο απ' όλους τον "Μπουμπούκο". Απολαύστε τα βίντεο, με τον "Μπουμπούκο" - Άδωνι Γεωργιάδη να χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά....

"μεγάλο ηγέτη" με τεράστια δόση ειρωνίας, χαρακτηρίζοντας ως "άνθρωπο με πολιτική σκέψη νηπίου" τον Φαήλο Κρανιδιώτη, όταν έλεγε για συνεργασία βουλευτών του ΛΑΟΣ με τη ΝΔ!!!


ΔΕΙΤΕ: Το βίντεο που ο Τσίπρας λέει Ολαντρέου τον γάλλο πρόεδρο Ολάντ!

Εμείς σας λέμε άντε και βγήκε πρώτος ο Τσίπρας... άντε κι έγινε Πρωθυπουργός... πώς θα μιλήσει με τον νεοεκλεγεθέντα γάλλο Πρόεδρο, Ολάντ, για το καλό της Ελλάδας, τη στιγμή που τον κακοχαρακτηρίζει δημοσίως; Δείτε το βίντεο....






Ο "Special One" μένει Μαδρίτη για ακόμη 4 χρόνια!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ανανέωσε την συνεργασία του με την Ρεάλ Μαδρίτης έως τις 30 Ιουνίου του 2016, βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί το καλοκαίρι από τους «μερένγκες»....

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Πορτογάλου τεχνικού είχε ισχύ έως το καλοκαίρι του 2014 και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές επεκτάθηκε για δύο ακόμη χρόνια. Ο «Special One» οδήγησε την Ρεάλ στην κατάκτηση της Primera Division μετά από τέσσερα χρόνια, κάνοντας νέο ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (100), όπως και παραγωγικότητας (121 γκολ).

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Χρυσαυγίτες και κάτοικοι την έπεσαν στην Πειραϊκή Πατραϊκή με λαθρομετανάστες, στην Πάτρα [ΒΙΝΤΕΟ]

Επεισόδια με πυρπολήσεις κάδων και χημικά, μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατοίκων της Πάτρας όταν -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- μέλη της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτήριο του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής - Πατραϊκής όπου διαμένουν αλλοδαποί....

Ακολούθησαν 22 προσαγωγές ενώ τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί και άγνωστος -μέχρι στιγμής- αριθμός πολιτών.
Οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες εναντίον των αστυνομικών των ΜΑΤ, οι οποίοι προσπάθησαν να τους απωθήσουν με ρίψη χημικών. Την ίδια στιγμή εκδηλώθηκαν φωτιές δίπλα από τις εγκαταστάσεις και δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν για να τις θέσουν υπό έλεγχο.


Οι κάτοικοι της πόλης πραγματοποίησαν νωρίτερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την παράνομη μετανάστευση και τη δολοφονία 30χρονου από τρεις Αφγανούς ενώ απέκλεισαν και τη λεωφόρο Ακτή Δυμαίων, μπροστά από το νέο λιμάνι της Πάτρας.

Εν τω μεταξύ, ο δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς ενημέρωσε τους εκπροσώπους των κατοίκων ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των φορέων της πόλης, ώστε να συζητηθεί το θέμα για τους μετανάστες.

Ο 30χρονος είχε βρεθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του στις Ιτιές Πατρών, βαριά τραυματισμένος με τουλάχιστον έξι χτυπήματα από μαχαίρι στο θώρακα και τα πλευρά και διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Eurovision 2012: Η σέξι εμφάνιση της Ελευθερίας Ελευθερίου [ΒΙΝΤΕΟ]

Οι κομπλεξάρες Άγγλοι του BBC έκαναν σχόλια για την κρίση και... το φόρεμα!

Ολόκληρο το στάδιο του Μπακού χόρεψε στους ρυθμούς του Aphrodisiac, ενώ η ελληνική αποστολή απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.....

Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με την καυτή εμφάνισή της, αλλά και την χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου, η οποία είχε ελληνικά στοιχεία όπως το συρτάκι.

Φυσικά τα ειρωνικά σχόλια των Άγγλων σχολιαστών δεν έλειψαν, αφού ο εκφωνητής του BBC, μετά το τέλος της εμφάνισης της Ελευθερίας, είπε πως «Η Ελλάδα είναι τόσο φτωχή, πού ούτε ένα κανονικό φόρεμα στην τραγουδίστρια δεν μπορούσε να αγοράσει».


Πλάκωσαν στο ξύλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα, που εμφανίστηκε σε εκπομπή [ΒΙΝΤΕΟ]

Άγριο ξύλο στον βουλευτή Πάτρας, της Χρυσής Αυγής, έξω από το στούντιο τοπικού τηλεοπτικού σταθμού, καθώς και σε έναν δημοσιογράφο, από αγνώστους....

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι στον βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη, ο οποίος εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Super B. Μόλις τελείωσε την συνέντευξη και βγήκε έξω από τον σταθμό, ομάδα αγνώστων τον πλησίασε κι άρχισε να τον χτυπάει με μανία. Ο δημοσιογράφος πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων Απόστολος Βουλδής, ο οποίος είναι συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού και μετείχε στην συζήτηση με τον βουλευτή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα για να δεχθεί κι αυτό με τη σειρά του βροχή χτυπημάτων από τους αγνώστους.

Όταν λίγη ώρα μετά έφτασε η αστυνομία, οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί.

Παρακολουθήστε πώς ο ίδιος ο Μ. Αρβανίτης περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκε:


EUROVISION 2012....Όλες οι εξελίξεις...

Μαχαίρια και χολή έβγαλαν οι ξένοι δημοσιογράφοι λίγο πριν την έναρξη του μουσικού διαγωνισμού προς την ελληνική αποστολή.Άλλοι μιλούν για χυδαία ενδυμασία της εκπροσώπου μας άλλοι για μέτρια εμφάνιση.Θα κερδίσουν η Ελλάδα και η Κύπρος δύο από τα δέκα εισιτήρια για τον μεγάλο τελικό του φετινού διαγωνισμού της Eurovision; Σήμερα το βράδυ θα τα διεκδικήσουν, στον α’ ημιτελικό της διοργάνωσης.
Τα φώτα στο "Crystal Hall" στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, θα ανάψουν στις 22:00 (ώρα Ελλάδας), οπότε και η μία μετά την άλλη θα αρχίσουν να ανεβαίνουν στη σκηνή οι πρώτες 18 από τις συμμετέχουσες χώρες.
Η σειρά εμφάνισης είναι:
1. Μαυροβούνιο
2. Ισλανδία
3. Ελλάδα
4. Λετονία
5. Αλβανία
6. Ρουμανία
7. Ελβετία
8. Βέλγιο
9. Φινλανδία
10 . Ισραήλ
11 . Άγιος Μαρίνος
12 . Κύπρος
13. Δανία
14 . Ρωσία
15 . Ουγγαρία
16. Αυστρία
17 . Μολδαβία
18 . Ιρλανδία
Τα προγνωστικά μέχρι στιγμής φέρνουν την Ελευθερία Ελευθερίου στην πέμπτη θέση πρόκρισης και την Ήβη Αδάμου στην όγδοη.
Για την ώρα, συνεχίζει της πρόβες της στο Μπακού, φορώντας τα ρούχα της σημερινής εμφάνισής της.





Όπως και η Ήβη...



Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Τσοχατζόπουλου.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, παρότι δεν είναι πλέον υπουργός και δεν έχει τη δυνατότητα να δέχεται «δώρα» εάν υπάρχουν χρήματα στο εξωτερικό από τις «μίζες» των εξοπλιστικών προγραμμάτων, που φέρεται ότι πήρε ο πρώην υπουργός, είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί το απαραίτητο περιβάλλον για να συνεχίσει την εγκληματική πράξη του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Η κ. Κυβέλου θεωρεί ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος εξακολουθεί να είναι ύποπτος φυγής, όπως είχε κρίνει ο ανακριτής.
Στην αίτηση αποφυλάκισής του ο πρώην υπουργός υποστήριζε ότι δεν είναι ύποπτος φυγής, αλλά ούτε ύποπτος διάπραξης νέων αξιοποίνων πράξεων για να εξακολουθεί να παραμένει προφυλακισμένος. Άλλωστε, όπως ανέφερε, έχει ήδη παραδώσει το διαβατήριό του στις αρχές, ενώ του έχει επιβληθεί και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.Σύμφωνα με τους συνηγόρους του πρώην υπουργού, λόγω της αναγνωρισιμότητάς του θα ήταν αδύνατο να διαφύγει από τη χώρα χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Η επιστροφή της Ντόρας έφερε... γαλάζιο εμφύλιο!

Αυτοί είναι οι τρεις βουλευτές της Ν.Δ. που χάνουν την έδρα τους λόγω Ντόρας

Στα ... κεραμίδια έχουν ανέβει οι τρεις βουλευτές της Ν.Δ. που ακόμα κι αν επαναληφθεί η πρωτιά του κόμματος στις εκλογές κινδυνεύουν να μείνουν εκτός Βουλής λόγω της συνεργασίας με τη Δημοκρατική Συμμαχία....

Πρόκειται για τον Γιώργο Δεικτάκη στο Ηράκλειο, τον Κώστα Γύπαρη στα Χανιά και την Διονυσία Αυγερινοπούλου στην Ηλεία, σύμφωνα με το iefimerida.

Ο κ. Δεικτάκης εξελέγη τρίτος στο ψηφοδέλτιο του Ηρακλείου μετά τον Μανώλη Κεφαλογιάννη και τον Μάξιμο Σενετάκη.

Με την προχώρηση του Λευτέρη Αυγενάκη , ο κ. Δεικτάκης είναι πιθανόν να μην επανεκλέγει στην περίπτωση που η Ν.Δ. είναι πρώτο κόμμα. Ο κ. Δεικτάκης ο οποίος διετέλεσε σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την περίοδο της πρωθυπουργίας του, είχε εκλεγεί βουλευτής και τις περιόδους 2000- 2004 και 2004-2007.

Στα Χανιά ο Κώστας Γύπαρης ήρθε τρίτος και... καταϊδρωμένος αφού δεν ξεπέρασε τους 2000 σταυρούς. Ωστόσο , ήδη το περιβάλλον του, εκφράζει σφοδρές αντιδράσεις καθώς εφόσον τοποθετηθεί ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης επικεφαλής τότε θα βρεθεί στην τέταρτη θέση της λίστας της Ν.Δ. με μηδενικές πιθανότητες επανεκλογής.

Ο κ. Γύπαρης είναι συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος που εκλέγεται για πρώτη φορά. Ήταν αντινομάρχης και αναπληρωτής νομάρχης Χανίων και το 2009 δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής ενώ το 2010 ήταν υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό Πλακιωτάκη.

Για την Διονυσία Αυγερινοπούλου η εκλογή της στην Ηλεία ήταν η πρώτη με σταυρό αφού διετέλεσε βουλευτής Επικρατείας από τις εκλογές του 2009. Ήρθε δεύτερη με σημαντική διαφορά από τον Κώστα Τζαβάρα αλλά αντιδρά έντονα καθώς ο Γιώργος Κοντογιάννης που θα πάρει την δεύτερη και πιθανότατα εκλόγιμη θέση ήταν υποψήφιος με την ΔΗΣΥ στην Β΄ Αθηνών και όχι στην Ηλεία.

Πάντως, επειδή ο κ. Κοντογιάννης εκλεγόταν συνεχώς πρώτος βουλευτής από το 2004 και μετά θεωρείται ότι θα ενισχύσει σημαντικά το τοπικό ψηφοδέλτιο και ενδεχομένως η Ν.Δ.- αν φυσικά είναι πρώτο κόμμα- να βγάλει τρεις βουλευτές.

Βγαίνει στους κινηματογράφους.... [BINTEO]


100% παραγωγή από την Άρτα! 

Ο Γιώργος Παπανικολάου παρουσιάζει την πρώτη του ταινία μικρού μήκους που θα προβληθεί στην Άρτα Δωρεάν στις 1 μέχρι 6 Ιουνίου στον κινηματογράφο ΠΑΛΛΑΣ. Η ταινία που όλοι περιμένουν ύστερα από το trailer που δημοσιεύτηκε πριν περίπου ένα χρόνο θα προβληθεί επιτέλους στον τοπικό κινηματογράφο σε μουσική αρτινού συνθέτη "Νίκου Σαλωνίτη"....
Να σημειωθεί πως η ταινία έγινε με ελάχιστα μέσα (μία κάμερα) και χωρίς bugdet αλλά παρόλα αυτά κατάφερε από το trailer και μόνο να τραβήξει την προσοχή.

Reuters: Έως την Παρασκευή τα 18 δισ. ευρώ για τις τράπεζες

Να δούμε εάν οι τραπεζίτες θα τα ρίξουν στην αγορά για να ενισχύσουν τη ρευστότητα ή αν θα βάλουν στην τσέπη τους.
Εως την Παρασκευή οι τέσσερις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες θα λάβουν 18 δισ. ευρώ για την ανακεφαλαιοποίησή τους, δήλωσε στο Reuters υψηλόβαθμος τραπεζίτης.

«To αργότερο έως την Παρασκευή θα τα λάβουμε, ίσως και αύριο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, όπως ανέφερε υψηλόβαθμος τραπεζίτης που δεν θέλησε να κατονομαστεί, μετά τα 18 δισ. ευρώ που θα λάβουν έως τα τέλη της εβδομάδας οι ελληνικές τράπεζες αναμένουν να επανακτήσουν πρόσβαση σε πράξεις ρευστότητας της ΕΚΤ.

«Με τα 18 δισ. ευρώ που θα λάβουμε σε ομόλογα EFSF θα ξανασυμμετάσχουμε στις πράξεις αναχρηματοδότησης της ΕΚΤ», σημείωσε.

Ένας Ραχοι μας χρειάζεται αλλα...που να τον βρούμε;

Ο Μαριάνο Ραχοι, νεος πρωθυπουργός της Ισπανίας περνάει τον ακόλουθο νόμο που αφορά τους βουλευτές....

1. Ο ΒΟΥΛΕΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ

2. ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ (ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ, ΜΕΛΛΟΝ) ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΜΕΣΑ. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΟΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ.


3. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ

4. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥΣ.

5. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

6. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ.

7. ΤΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ


Ley de Reforma del Congreso de 2011 (enmienda de la Constitución de España)

1. El diputado será asalariado solamente durante su mandato. Y no tendrá jubilación proveniente solamente por el mandato.
2. El diputado contribuirá a la Seguridad Social. Todo el mundo (pasado, presente y futuro) actualmente el fondo de jubilación del Congreso pasará al régimen vigente de la Seguridad Social inmediatamente. El diputado participará de los beneficios dentro del régimen de la Seguridad Social exactamente como todos los demás ciudadanos. El fondo de jubilación no puede ser usado para ninguna otra finalidad.
3. El diputado debe pagar su plan de jubilación, como todos los españoles.
4. El diputado dejará de votar su propio aumento de salario.
5. El diputado dejará su seguro actual de salud y participará del mismo sistema de salud que los demás ciudadanos españoles
6 El diputado debe igualmente cumplir las mismas leyes que el resto de los españoles
7. Servir en el Congreso es un honor, no una carrera. Los diputados deben cumplir sus mandatos (no más de 2 legislaturas), después irse a casa y buscar empleo.

Κι όμως , είναι ο Νότης Σφακιανάκης[ΦΩΤΟ]

Άλλος άνθρωπος κυριολεκτικά! Με τίποτα δεν μπορούσαμε να αναγνωρίσουμε τον Νότη Σφακιανάκη στις περισσότερες φωτογραφίες του από την δεκαετία του '80, όπου[ΦΩΤΟ] ξεκινούσε τα πρώτα του δειλά βήματα στην μουσική.

Πρώτα ως DJ και μετά ως επαγγελματίας τραγουδιστής, του οποίου η καριέρα εκτοξεύτηκε στα ύψη και σήμερα θεωρείται από τους καλύτερους που έχουν βγει ποτέ στην Ελλάδα.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχθεί στην Κω, όπου μεγάλωσε ο τραγουδιστής και δημοσιεύονται στο panoramalife.gr